Tech

Cara Clear Cache dari Google Chrome

Salam sejahtera semua. Semoga kita semua berada dibawah lindungan rahmatnya. Hari ni saya nak share simple tips iaitu cara nak clearkan cache. Benda mudah je, tapi ramai juga yang google benda ni. Kenapa nak clear cache? Maybe sebab tanak wife tau kita ada melayari instagram mira filzah ke, neelofa ke.. Read more…

By adhadi mohd, ago
Tech

5 website hosting terbaik pada tahun 2017

“*Jika anda busines owner dan nak buat website, nak focus pada business saja, bukan pada teknikaliti dalam membina website, do yourself a favor, scroll down, skip the reading, just contact me directly untuk consultation. “ Kena ingat, tanpa hosting berbayar, kandungan dalam website korang terdedah kepada risiko penghapusan. Ini berlaku Read more…

By adhadi mohd, ago
Aktiviti

Outing Creative Portrait – 23 April 2017

Assalamualaikum wbt. Pada hari ahad ni (23hb April 2017) saya akan menganjurkan satu sesi outing fotografi yang bertujuan untuk berkongsi kemahiran dalam fotografi, khusus kepada penghasilan portrait. Maklumat lengkap outing Lokasi : Taman tasik shah alam Masa : 9am – 1pm Yuran : RM35 saja Saya akan berkongsi teknik teknik Read more…

By adhadi mohd, ago
Uncategorized

Adhadi Mohd Photography Blog

Hi.. Assalamualaikum. Salam hormat dari saya, adhadi mohd. Kini Adhadi.com dah berpindah ke platform baru iaitu Google Cloud Platform. Free setahun tak payah bayar… tu yang paling best nak dengar tu. Sebelum ni, webhosting adhadi.com adalah di digitalocean.com. Walaupun pada mulanya seronok juga bina blog sendiri guna wordpress, from scratch. Read more…

By adhadi mohd, ago