Cara Clear Cache dari Google Chrome

Salam sejahtera semua. Semoga kita semua berada dibawah lindungan rahmatnya.

Hari ni saya nak share simple tips iaitu cara nak clearkan cache. Benda mudah je, tapi ramai juga yang google benda ni.

Kenapa nak clear cache?

Maybe sebab tanak wife tau kita ada melayari instagram mira filzah ke, neelofa ke.. atau website cari jodoh ke.. heheh.

So.. caranya mudah je, klik kat google chrome browser pancake menu, pastu klik history, bukak cache, clearkan… thats all..

hehe

tengok screenshot kat bawah la….

So.. good luck.. semoga berjaya ok.

Assalamualaikum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *