Cara mudah nak download video dari youtube, terutamanya dari playlist.

Saya menggunakan software bigasoft video downloader pro. Software ni mudah digunakan. Saya dah gunakan lebih kurang 5-6 tahun, dah banyak dah download. Esspecially untuk anak anak. Tapi anak ni letakla banyak mana download, akhirnya dia boring dan cari video baru gak. ahaha. so last last bagi je la data tu.

Ni step dia untuk download video youtube. Follow je step ni. Step pertama, anda taipkanlah keyword untuk video tu di youtube. Kalau nak carik lagu khai baha, taip je khai bahar di search box. Kalau nak cari siti nurhaliza, taip siti nurhaliza. Kalau nak cari lagu khusus, contohnya lagu comel pipi merah, anda taip je comel pipi merah dan kemudian bila dapat result, klik open pada lagu tu, dan copy url dia.

Ok fine… saya taip nama siti nurhaliza dan khai bahar dalam post ni sebab nak tumpang naikkan traffic je. Haha. its a good traffic. Sikit sikit je, bagi la can.

Tapi paling penting, kena la dapatkan video youtube downloader software ni. Saya tak jual, tapi boleh dapatkan dari saudara kedai perisian. Beliau akan membantu anda.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *