Cara sync tarikh dan masa gambar dari banyak kamera

Cara sync tarikh dan masa gambar dari banyak kamera

Pernah tak korang shoot secara beregu, dan bila balik korang dapati date and time tak sync… horror tak?

walaupun sekarang masalah ni sangatlah jarang terjadi sebab kita sync guna NTP… tapi kekadang ada jugak  yang…. hahah.. geram je.. nak citer pun malas.

Ok takpe… itu benda yang dah jadi… so.. kalau dah jadi? camne nak repair?

Jgn takut… lightroom boleh je repair. Follow je ikut video penerangan saya ni. Insya allah hidup akan lebih bahagia dan tenang.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *