Crash Course dalam Fotografi Perkahwinan secara percuma!

Ok. since aktiviti ini adalah aktiviti yang paling penting bulan ini., jadi saya kenalah update dalam blog. Syukurlah blog dah online balik. Terima kasih google bagi free server untuk setahun dan x perlu maintain lagi dah. Nak setup server is fun.. maintaining are always not.

So, hereby.. adalah info tentang bengkel atau crash course ni. Tarikh adalah pada 29 april 2017 di masjid tunku mizan putrajaya.

Crash course ni saya buat khas untuk support program jom nikah yang dianjurkan oleh MCCF bersama jawi, perbadanan putrajaya, dan banyak lagi. TV3, media, utusan dan segala segala rakan media akan membuat liputan dalam program ni.

Since program ni bertujuan untuk membantu golongan muda yang kurang berkemampuan untuk mendirikan rumah tangga, why not kita photographer membantu sekali sekala. Tapi saya sebenarnya target student saya yang lepas lepas je. Tapi tak cukup la pulak… yang available… jadi saya open la semua.

Jadi utk menarik minat, saya kan menjalankan integrasi sedikit dengan format bengkel. Jadi anda berpeluang, shoot gambar pengantin secara live, dan seterusnya mendapatkan sedikit sebanyak panduan juga secara live, dari photographer yang lebih berpengalaman.

Tetapi.. in return.. anda juga dikehendaki memberikan khidmat secara sukarela dalam program ini. Dari pukul 8 pagi sehinggalah jam 6 petang. ┬áJadi sapa berminat nak belajar, dan dalam masa sama buat amal sikit… bolehlah join kami. Setakat ni kami dah ada 30 orang.. nak tambah lagi sikit.

Pengantin so far dah ada 26 orang. Datuk asraf wajdi juga akan hadir dalam program ni kerana yayasan MCCF ni diperbadankan oleh badan hal ehwal undang undang Jabatan Perdana Menteri..

Untuk menyertai program ini, anda bolehlah whatsapp saya di 013 3173128 atau guna link ni utk telegram : http://t.me/adhadi

Kena tapis dulu baru boleh join.

terima kasih.
Adhadi Mohd