Mana nak dapat unlimited shoot sampai beratus ratus keping tapi dengan harga cuma RM150? Yes.. kami boleh! Fully edit/retouched gambar family akan diberikan melalui email dan whatsapp.. full resolution! Kami akan berikan dalam dua saiz… saiz kecil melalui whatsapp supaya anda boleh share dengan family.. dan saiz besar melalui google drive supaya anda boleh print besar mana pun.. dimana jua anda kedai cetak pilihan anda…..

Antara kelebihan sesi fotografi family dengan kami adalah.

  1. Cuma RM150 saja… ya tiada caj tersembunyi…
  2. Tempoh masa diberikan adalah 1 jam… bayangkan nak posing apa dalam masa satu jam tu…. macam macam boleh.. kalau anda jenis family yang sporting dan banyak idea… anda posing saja.. saya akan rakam semuanya
  3. Tak pandai posing classic? jgn risau.. kami akan pose kan family anda dengan posing classic yang memang timeless.
  4. Tak cukup masa? boleh tambah masa ikut jam mengikut kadar diatas.. tiada caj tersembunyi, hanya ikut masa yang anda perlukan
  5. Nak print? Kadar khidmat cetakan kami adalah yang paling murah sekali di Malaysia! Pelbagai saiz dan kualiti diperlukan.. Anda boleh pilih mengikut kemahuan dan keperluan keluarga anda!
  6. Nak frame klasik? moden, kami ada semuanya…
  7. Nak print dikedai lain, tak ada masalah… gambar yang kami emailkan rata rata bersaiz 4000px x 6000px… cukup untuk saiz billboard!!!! Gambar kami juga tidak diletakkan watermark! anda bebas melakukan apa saja dengan gambar anda!
  8. Ahli keluarga penuh dengan jerawat? jangan risau…kami akan retouch gambar semua wajah ahli keluarga secara percuma sekiranya anda memilih untuk mencetak gambar berbingkai bersaiz lebih dari 16R dari kami..
  9. Free wifi dan unlimited selfie dengan beauty light kami!!!!

Jadi apa lagi.. lawat kami di Studio kami hari ini!

Alamat studio :
01-05 Alam Idaman Service Apartment, Jalan Budiman 22/3, Seksyen 22 Shah Alam , Selangor

No telefon :
Adhadi – 0133173128

Unlimited shoot for family portrait in studio 1

Unlimited shoot for family portrait in studio 2

Unlimited shoot for family portrait in studio 3Unlimited shoot for family portrait in studio 4

Unlimited shoot for family portrait in studio 5Unlimited shoot for family portrait in studio 6

Unlimited shoot for family portrait in studio 7Unlimited shoot for family portrait in studio 8

Unlimited shoot for family portrait in studio 9

Unlimited shoot for family portrait in studio 10

Unlimited shoot for family portrait in studio 11

 

Unlimited shoot for family portrait in studio 12

Share with your friends:
  • 45
    Shares