Menaikkan warna dalam foto menggunakan lightroom

Menaikkan warna dalam foto menggunakan lightroom

Kalau warna kita kurang menarik atau hambar, kita boleh gunakan sebarang perisian editing untuk menaikkan warnanya. Tool yang perlu kita adjust adalah Saturation atau Vibrance. Bila kita naikkan adjustment pada settin ini, kita akan mendapat warna yang lebih pekat....
Pendaftaran afiq ke mrsm bentong

Pendaftaran afiq ke mrsm bentong

Assalamualaikum wbt. Rasa tak pernah lagi saya buat personal entry dalam adhadi.com ni. Tapi since company dah ada adstudioshahalam.com dan saya pun dah mula nak memblog secara peribadi.. so kali ni saya nak buat entry yang personal lah. Lepas ni rasa nak rajin...