Pernah tak korang shoot secara beregu, dan bila balik korang dapati date and time tak sync… horror tak?

walaupun sekarang masalah ni sangatlah jarang terjadi sebab kita sync guna NTP… tapi kekadang ada jugak  yang…. hahah.. geram je.. nak citer pun malas.

Ok takpe… itu benda yang dah jadi… so.. kalau dah jadi? camne nak repair?

Jgn takut… lightroom boleh je repair. Follow je ikut video penerangan saya ni. Insya allah hidup akan lebih bahagia dan tenang.

 

Share with your friends:
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Nak belajar fotografi? daftar untuk terima tip dan berita outing terus di email anda

Anda telah berjaya mendaftar untuk berita email dari kami...Terima kasih