Download Games Percuma Untuk Playstation

Download Games Percuma Untuk Playstation

Sony baru je mengumumkan permainan percuma PlayStation Plus untuk bulan Ogos dan dalam senarai ni, ada permainan yang sangat best. Games games ni boleh didownload mulai minggu depan.  Korang boleh tengok permainan mana yang free untuk bulan Julai di sini. Salah satu...
8K tv kini berada dipasaran

8K tv kini berada dipasaran

33 juta piksel (7680 × 4320) – adalah empat kali ganda lebih besar  daripada 4K Ultra HD, dan 16 kali lebih banyak piksel dari Full HD. 8K TV kini telah pun berada dimana mana, terutamanya dalam organisasi penyiaran. Saya agak excited bila membaca berita tentang...
Pendaftaran afiq ke mrsm bentong

Pendaftaran afiq ke mrsm bentong

Assalamualaikum wbt. Rasa tak pernah lagi saya buat personal entry dalam adhadi.com ni. Tapi since company dah ada adstudioshahalam.com dan saya pun dah mula nak memblog secara peribadi.. so kali ni saya nak buat entry yang personal lah. Lepas ni rasa nak rajin...