Assalamualaikum.

Sebenarnya ada versi photoshop yang boleh kita download secara percuma dan secara legal. Adobe memang dah release versi CS2 sejak sekian lama, malah memberikan serial number nya secara terang untuk digunakan.

Cuma, versi CS2 ni adalah versi photoshop yang keluar pada zaman jepun… jadi janganlah expect ps cs2 ni berfungsi macam photoshop cc 2018 yang terbaru. Ada banyak fungsi yang tak ada… tapi semestinya masih boleh digunakan dan jauhhhh lebih baik dari menggunakan perisian GIMP. hehe… peminat gimp jangan marah ok.

Anda boleh download menerusi link dibawah. Serial number juga ada diberikan di dalam link tersebut. Anda boleh install versi windows mahupun photoshop.  Sila klik gambar kotak dibawah.

Download perisian adobe secara legal

 

DOWNLOAD EBOOK PHOTOSHOP BERBAHASA MELAYU

Dan jika anda berminat untuk mendapatkan tutorial photoshop, disini saya telah sediakan nota photoshop berbahasa melayu untuk anda.  Ebook ini agak lama, tetapi sangat sesuai dengan versi diatas.  Sila isi form dibawah untuk muatturun… Terima kasih!



Share with your friends:
  • 74
    Shares
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Nak belajar fotografi? daftar untuk terima tip dan berita outing terus di email anda

Anda telah berjaya mendaftar untuk berita email dari kami...Terima kasih