Rasanya tak perlu dijelaskan lagi apa kepentingannya imej yang kemas dan sharp untuk seorang jurujual. Samada anda wakil jualan insuran, unit trust, property agent malah agent mesin air sekalipun, imej yang meyakinkan adalah sangat diperlukan.

Hari ini, kita sangat bergantung pada media social untuk mendapatkan prospek. GAMBAR PROFIL ANDA ADALAH YANG PERTAMA SEKALI AKAN DILIHAT OLEH PROSPEK ANDA!!!!!!

Di AD STUDIO kami menawarkan khidmat fotografi profil korporat dengan harga yang sangat berpatutan dan pantas. Kami akan menghasilkan potret yang yang boleh membantu anda mendapat impression yang baik untuk menarik prospek dan meningkatkan jualan.

Untuk mendapat foto terbaik, anda memerlukan peralatan yang baik, lighting yang cukup, environment yang selesa dan skill jurugambar yang cukup berpengalaman!

Kami akan membantu anda mendapatkan pose yang sesuai untuk menampakkan “the best of you” sebagai insan berkarisma dan sangat boleh dipercayai.

Kami faham matlamat anda. Insya Allah ada pelbagai cara kami boleh membantu anda untuk mencapai matlamat itu.. Dan kami boleh menerangkan kepada anda kenapa gambar menggunakan smartphone adalah satu kesilapan dan ia akan merugikan anda dalam jangka masa panjang….

Whatsapp saya untuk free consultation. 013 3173128

Share with your friends: