Baiki thumbdrive tak boleh dibuka

Kadang kadang kita akan menghadapi masalah thumbdrive yang tak boleh dibuka atau detect oleh komputer. Cuba kat komputer lain pun sama. Masih tak boleh detect. Hari ni saya nak kongsi cara nak mengatasi masalah ni. Tapi ni adalah salah satu kaedah saja. Penyebab...

read more

Sepanjang bengkel dslr 2 september 2018

https://youtu.be/7vDbTs0F4ms Setinggi tinggi penghargaan diucapkan kepada semua hadirin dan hadirat yang datang memeriahkan bengkel dslr pada 2hb september di tasik perdana tempoh hari. Tidak dilupakan juga ucapan terima kasih kepada Dr ariel sekeluarga, dan cikgu...

read more

Download Adobe Photoshop Secara Percuma

Assalamualaikum. Sebenarnya ada versi photoshop yang boleh kita download secara percuma dan secara legal. Adobe memang dah release versi CS2 sejak sekian lama, malah memberikan serial number nya secara terang untuk digunakan. Cuma, versi CS2 ni adalah...

read more

Info Kursus Fotografi

Belajar kursus fotografi, photoshop, drone, lightroom. video editing, after effects, indesign dan lain lain sehingga mahir terus dengan Adhadi Mohd. 

Studio Rental

Khas untuk jurufoto yang memerlukan ruang selesa dan studio yang lengkap dengan harga berpatutan… kualiti perkhidmatan dijamin dengan refund penuh…

Subscribe to Our Newsletter

Share with your friends:
  • 67
    Shares