Visual Weight

Jika dalam dunia fizikal, kita akan melihat kepada timbangan berat utk menentukan mana satu objek yang lebih berat... akan tetapi dalam foto, sesuatu objek itu tidak mempunyai jisim jadi kita tak boleh tentukan beratnya. Oleh itu, visual weight adalah satu topik...

read more

Tip Memilih Kamera DSLR atau Mirrorless

Budget adalah perkara yang sangat penting apabila memilih kamera. Pilihan anda terhad jika bajet ciput. Ini perlu difahami dahulu. Tujuan anda merakam juga penting. Kerana setiap kamera dibina berlainan. Sebagai contoh, kamera canon 7d mark II mempunyai Frame per...

read more

Belajar fotografi secara online

Assalamualaikum wbt. Utk mereka yang berminat untuk belajar fotografi secara online, anda boleh layari http://training.adhadi.com Pendaftaran adalah percuma. Sebelum ni memanglah saya selalu menjalankan bengkel dslr percuma disekitar lembah klang. Tapi dah tak berapa...

read more

Download Games Percuma Untuk Playstation

Sony baru je mengumumkan permainan percuma PlayStation Plus untuk bulan Ogos dan dalam senarai ni, ada permainan yang sangat best. Games games ni boleh didownload mulai minggu depan.  Korang boleh tengok permainan mana yang free untuk bulan Julai di sini. Salah satu...

read more

Info Kursus Fotografi

Belajar kursus fotografi, photoshop, drone, lightroom. video editing, after effects, indesign dan lain lain sehingga mahir terus dengan Adhadi Mohd. 

Studio Rental

Khas untuk jurufoto yang memerlukan ruang selesa dan studio yang lengkap dengan harga berpatutan… kualiti perkhidmatan dijamin dengan refund penuh…

Subscribe to Our Newsletter

Share with your friends:
  • 62
    Shares